PIAN

Preșcolarii au în general înclinații către muzică, iar mulți dintre ei au reale calități muzical-instrumentale. Pianul oferă satisfacții imediate. De la primul contact cu pianul, copilul poate da viață unui sunet armonios. Alte instrumente, ca alămurile, instrumentele de suflat sau instrumentele cu coarde, necesită poziționarea atentă a degetelor, controlul respirației sau mișcări ale gurii, deci iau și mai mult timp pentru a produce o notă plăcută.

Citește mai mult

 ARTS & CRAFTS

Arta reprezintă un prilej de exersare şi dezvoltare a creativităţii prin libertatea maximă de expunere pe care o asigură. Acest curs are ca obiectiv principal formarea deprinderii de a exprima idei, gânduri şi sentimente, prin intermediul limbajului plastic. Se vor studia: modelaj, pictură, abilităţi practice, colaje.

Citește mai mult

  DANS

Dansul este o formă distractivă de activitate fizică, în cadrul căreia copilul poate să-și modeleze frumos corpul. Prin dans, sunt stimulate funcții importante în dezvoltarea motrică: coordonare, forță, echilibru, flexibilitate. Înscrierea într-o clasă de dans înseamnă integrarea lui într-o comunitate mică.

Citește mai mult

Grădinița Hänsel und Gretel din București

Str. Maior Ștefan Sănătescu, nr. 19
Sector 1, București

021 224 77 04
0743 332 447

gradinita@hanselundgretel.ro